Våra handlare:

Idag hanterar InternalCars och Handlarbudet över 100.000 BegTest samt skickar mer än 10.000 affärsförslag per år till de nu över 4000 användarna i systemet.

Bredden på vår kundbas visar hur komplett stödet och viljan är att vara med och skapa en modernare bransch, med digitala test och smartare affärer, men också att våra ursprungliga visioner om att "Nyckeln till en bra bilaffär är en testad och värderad bil!" samt "fler kontakter = bättre affärer", ligger helt rätt i tiden!

 

Exempel på anslutna handlare:

IC_Kunder_2018.png
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunder om handlarbudet: 

 HB-UserQuotes.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sagt om handlarbudet & BegTest:
 

"Vi utvärderade efter 6 månader och kom fram till att vi i snitt tjänar ca 5000 kr mer per bilaffär. Fantastiskt bra! Vi kör idag systemet på alla våra inbytesbilar och anläggningar."
Skoda Stockholm

 

"Bästa som har hänt sen jag började jobba i branschen!"
Säljchef Din Bil

 

"Jag får ofta bud på under 5 minuter på vanliga bilar, vilket gör att jag slipper sitta och ringa runt till handlare. Jag kan fokusera på kunden och den affären under tiden buden börjar trilla in."
Säljare Din Bil Audi

 

"Mycket enklare att ta betalt för skador av våra kunder. Jag vrider bara upp skärmen och visar skadebilderna, det blir lite svårare att argumentera mot jämfört när man bara kunde visa ett kryss på en skissbild. Ofta vet ju kunderna inte själva om sina skador."
Säljare Mercedes Stockholm

 

"Jag har gjort över 3000 tester efter ca 2 år med systemet. Det går fort och sparar mig enormt mycket tid då jag slipper säljare som springer och frågar om hur stora reporna eller skadorna verkligen var! Behöver aldrig leta gamla protokoll i pärmar, allt finns alltid där!"
Testman VW Stockholm

 

"Jag har alltid ryggen fri och kan garantera både chefen och kunden att jag gjort mitt bästa för att få bästa bud på bilen för att få till en bra affär!"
Säljare Mercedes

 

"Jag säger alltid till kunden att jag lagt upp bilen mot över 800 handlare som har haft möjlighet att bjuda och detta är vad din bil värderas till idag. Det är heller ingen mening för kunden att försöka hos handlaren nerför gatan då dom använder samma system och kommer få samma resultat! Det ger ett väldigt proffsigt och förtroendeingivande intryck!"
Säljare BMW Stockholm