7400 fordon köpta via Handlarbudet senaste året

Publicerad: 2018 juni 10 13:25

Tack vare våra samarbeten med Sveriges handlare och generalagenter har vi nu över 7000 fordon köpta via Handlarbudet senaste året

 

7400 fordon har köpts och sålts mellan Sveriges handlare på InternalCars Handlarbudet-plattform under juni 2017 - maj 2018 till ett sammanlagt värde av 1,6 miljarder kr.

Denna ökning med över 100% har gjorts möjligt genom våra samarbeten med generalagenter, leasingföretag och Sveriges bilhandlare.

Precis som tidigare år får säljande handlare i genomsnitt 99% av den budidé/värdering som ges på inbytesfordon - men det varierar givetvis rejält mellan betydligt bättre betalt, och ibland sämre betalt.

Det genomsnittliga priset på ett köp av en inbytes- eller leasingbil är 215 000 kr

 

Under samma period har  över 25 000 leasingbilar hanterats av bilhandlare med hjälp av våra system.

 

InternalCars Handlarbudet fortsätter nu att kraftigt förstärka vårt stöd för hantering av leasingbilar för Sveriges alla generalagenter och handlare, genom bl.a.:

  • Bättre stöd för återlämningsprocessen
  • Kraftfulla guider för hur skador och anmärkningar ska bedömas och kostnadssättas
  • Ledtidsmätning med larm ifall bilar blir stående
  • Ett nytt inleverans-arkiv - vilka fordon står i våra anläggningar och måste utlevereras till leasingägare/auktioneras/transporteras?
  • Automatiska transportbokningar

med mera

 

Kontakta InternalCars på support@internalcars.com för att få veta mer om hur vi kan effektivisera Er hantering av leasingbilar end-of-term